True

Careers

  Inside Sales Eco-specialist

  Met focus op de Duitstalige landen in Europa

   

  Eco warehouse is Europees distributeur (B2B), gespecialiseerd in duurzame non-food producten.

  Onze producten staan voor zero-waste, een plastic vrije wereld en het voorkomen van voedselverspilling. Wij vertegenwoordigen diverse duurzame merken in Europa. Onze bewuste selectie garandeert dat wij 100% achter onze merken staan, niet alleen omdat deze bedrijven duurzame producten maken, maar ook omdat zij dit op een duurzame, verantwoorde en faire manier doen. Duurzaamheid zit volledig in onze bedrijfscultuur en het DNA van ons team.


  Functieomschrijving:
  Eco warehouse is een jong en snelgroeiend bedrijf, in 2020 één van de 50 snelst groeiende bedrijven in Nederland (FD-Gazelle 2020). Dagelijks melden zich nieuwe-  en bestaande klanten voor advies, bestellingen en informatie over onze duurzame producten.
  Als inside sales eco-specialist ben jij verantwoordelijk voor de optimale klantbeleving en juiste administratieve afhandeling van de bestellingen en informatie verzoeken. .Je weet klanten op een vriendelijke manier te voorzien van advies en inspiratie, daarnaast zorg je ervoor dat alle bestellingen juist vastgelegd worden in het ERP systeem (Odoo). Naast het verwerken van de bestellingen besteed je je tijd aan relatiebeheer, het opvolgen van informatieverzoeken van potentiële klanten en acquisitie van nieuwe klanten.

  Voor Eco warehouse ben jij de verbindende schakel tussen onze klanten en de Eco warehouse organisatie. Jij bent voor onze klanten het centrale aanspreekpunt en met jouw enthousiasme wordt een gesprek een feestje.

  Uren en tijden zijn in overleg.

  Jouw profiel:

  - Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
  - Bent van nature klant- en servicegericht. Je doet er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en zich gewaardeerd te voelen.
     Het oppakken van de telefoon en een oriënterend kennismakingsgesprek starten met een nieuwe klant geeft je energie.
  - Eco warehouse is een compacte organisatie en wij verwachten van jou dat jij je in een dergelijk team thuis voelt.
  - Je bent een zelfstarter, gewend om zelf structuur aan te brengen in je werkzaamheden en kunt zelfstandig opereren in deze functie.
  - Je bent overtuigd van onze filosofie, hebt een duurzaam hart en staat vierkant achter de duurzame producten die wij verkopen.
  - En als laatste verwachten wij van jou dat je naast Nederlands en Engels ook het Duits in woord en geschrift beheerst. Jij wordt onze nieuwe
     centrale spil met name ook voor de Duitstalige klanten, ervaring in het zakendoen met Duitse klanten is een pré.
  - Mocht je nog een extra taal (Frans of Spaans) machtig zijn dan maak je onze dag helemaal goed!
  - Wij leren je werken met ons ERP systeem daarnaast beschik je over de basisvaardigheden in MSoffice.
  - Op sociaal vlak kun je met ieder type gesprekspartner overweg en weet je de juiste snaar te raken.

  Wat mag je van ons verwachten:

  Een passend salaris bij deze verantwoordelijke functie.  Een gezellig en zeer gemotiveerd team, waarbij wij gezamenlijk de schouders eronder zetten en onze successen vieren. Persoonlijke ontwikkeling wordt erg gestimuleerd en zal altijd ondersteund worden.

  Interesse gewekt?

  Laat ons zien wie je bent en wat je kunt, waarom deze rol je aanspreekt, waar je deskundigheid ligt en ook waar niet. Mail dit naar  hrm@ecowarehouse.nl, o.v.v. sollicitatie inside sales eco-specialist. De vacature staat open tot we de persoon hebben gevonden die qua persoonlijkheid past bij Eco warehouse en die in deze rol een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de organisatie.
  Zolang dit nog niet het geval is, blijft de vacature uit staan. Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging en informeren we je over het vervolg van de procedure.

  Meer weten? Neem contact op met Polle van Twillert op 0342 – 48 0000.


  To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.